top of page

Ett företag Som Gör Takomläggning i Vellinge Kommun

Det ser ut som att vellinge kommun blir vår favorit. Vi kan erbjuda många glada referenser från vellinge kommun till exempel vi reparerade, byggde flera projekt i detta område, från Betong tak, plåttak, till papptak och några renoveringar som renovering av kök, vardagsrum, totalrenovering, till bara enkla målningsarbeten eller så grundläggande som trästaket. - Ljunghusen, Höllviken, Ljungskogen, Skanör och Falsterbo, Håslov Där var vi! Men vi är också intresserade av att komma in i dessa områden: Herrestorp, Hököpinge, Västra Ingelstad, Östra Grevie, Kämpinge, Södra Åkarp och Arrie. Tveka inte och kontakta oss, vi garanterar dig en professionell attityd, personlig kontakt, du kommer alltid att veta vad som händer, det finns alltid någon att svara på din fråga, och hej hand på hjärtat, vi lämnar inte ett röran bakom oss. Våra killar arbetar bra och snabbt och de har många års erfarenhet av takomläggning, men det räcker inte för oss. Vi utbildar också våra arbetare och bygger deras kunskap om att de kan bli riktigt verkliga mäktiga yrkesverksamma. Och det finns alltid något nytt att lära sig. Det ger en riktigt viktig information som vi vill ge dig. Varje projekt är annorlunda och vi anpassar oss, vi förstår att det är ditt hem som vi tar hand om och vi har det med respekt. Vi känner till materialen och även vår försäljningsassistent hjälper dig med rätt val för dina behov och även din ficka. Vi säger inte att vi är bäst Takomläggning firma i Malmö, men vi är bara bra hantverkare som vet vad vi gör, vi håller upp med tidsfrister och lämnar efter oss högkvalitativt arbete som vi också lämnar tio år att garantera. Så om du bestämde dig för att reparera taket eller byta tak, renovera huset, lägenheten, sommarhus, stuga, ladugård, trädgård ... bara kontakta oss Saras Bygg södra - en av få ärliga hantverkare runt Malmö.

Tack för ett väl utfört arbete i alla bemärkelser, snabbt och kunnigt, mkt. bra bemötande inget krångel. Så skall det vara!

Rickard, Limhamn

"Vårt papptak behövde läggas om, med lite plåtarbete till. Arbetet utfördes enligt överenskommelse och offert. Vi är tacksamma för ett bra takarbete."

Lennart Jansson, Vellinge​
 

"Vårt papptak behövde läggas om, med lite plåtarbete till. Arbetet utfördes enligt överenskommelse och offert. Vi är tacksamma för ett bra takarbete."

Lennart Jansson, Vellinge​
 

bottom of page